There was an error in this gadget

Monday, June 3, 2013

My Wedding Song?? Haha

Assalamualaikum...
Bagi yang x tahu.. blog saya nie adalh tempat saya luahkan perasaan je..hehe. Exam da nk dekat tp mood nk study tu x dtg2.. arghhh TENSION!!!
Kebelakangan nie saya rasa agak terganggu la.. Saya x bole buat 2 kej dlm satu masa. Si die mintak nk baca blog nie...haha mmg x bole la kn.. malu kottt. Salah saya jugak tersasul sebut psl blog nie.
Perassan sekurang ade lah SEDIH, STRESS, MARAH, GERAM.. Doakn kejayaan saya OK :)

Dalam mase2 cam nie la saya suke dngar lagu yg menenangkn.
Mungkin menenangkn bg saya je.. tp mane taw korang pon suke ngan lagu nie.

Die kate mata sy besar sngt.. terkejut!!! :P
have a nice day ya!

My Everything (Lena Park)


Sometimes I sit in silence
waiting for a sign, I’m breathless
Can’t believe that you’re not just a dream
But when you take my hand
my fears all fade away
Your love is more real than anything,
Oh, that I’ve ever known


Hold me close
don’t ever let me go, I am yours,
with all of my heart,
all of my soul
Never lookin’ back, you set me free

You are my everything
The very air I breathe
And your love is all I ever need to know
That we can live this life
Forever side by side
You give me strength to face the tides
You’re the sunlight in my sky
The way you look into my eyes,
I feel brand new, alive,
Cuz they tell me that I’m yours, and
You’re mine

Thought I had all the answers,
knew my way around, my life was
something that I thought would never change
Then you came along,
turned my world upside down
And baby I’m so glad that I was wrong
In your love, I am home

Hold me close
don’t ever let me go, I am yours,
with all of my heart,
all of my soul
Never lookin’ back, you set me free

You are my everything
The very air I breathe
And your love is all I ever need to know
That we can live this life
Forever side by side
You give me strength to face the tides,
You’re the sunlight in my sky
The way you look into my eyes,
I feel brand new, alive,
Cuz they tell me that I’m yours, and
You’re mine

So when things don’t go your way
When you’re let down, when you fear,
just reach for me, I’m here, oh,
Every storm, any mountain to be climbed,
lean on me, I’m by your side,
I will never leave your side

You are my everything
The very air I breathe
And your love is all I ever need to know
That we can live this life
Forever side by side
You give me strength to face the tides,
You’re the sunlight in my sky
The way you look into my eyes,
I feel brand new, alive,
Cuz they tell me that I’m yours, and
You’re mine
















Friday, May 31, 2013

20 and partners.

Assalamualaikum.
Memang da lama betul x tulis blog nie... hurmm saya dah pon melanjutkan pengajian di sebuah IPTA.. alhamdulillah seka
rang da masuk sem 2.. tngah study week hehe.
Setiap kali study week bnyak betul cabaran dan dugaan..Ingat lagi x post terakhir saya. HEEEEE saya sedang berkawan rapat dengan si dia.. well nmpknya usaha dia berjaya. Bila saya fikir balik umur saya da 20 tahun dan rasenya saya sdh ckp matang dalm mebuat pertimbangan. InsyaAllah saya x kan buat perkara yg dilarang serta menjaga batas2 pergaulan.
Si dia jauh di Johor dan saya di KL. Sekali sekala saya pergi ke tempat dia atas urusan uni dan berjumpa sekadar bertanya khabar.
Bila bercakap pasal perhubungan saya berasa ade sedikit jurang sebelum saya berumur 20 thun. Tp skung da x lg.. ye la kwn2 pon ade yang sudah nk mendirikan masjid jd bende nie kadang2 x bole di ambil remeh jgk kan.. bukn nk kate tapi ramai wanita kat luar sane berkerjaya tp masih tidak menemui pasangan mereka. Saya mahu berkerjaya namun saya x sanggup hidup sorang2.. Mak saya pon ckp x slh klo cari pasangan sekarang sbb saya pon da matang.. tinggal lagi mesti lar pandai seimbangkan pelajaran dan percintaan. Mungkinkah saya patut serius dngan si dia.. Saya bukan la org yang berpengalaman jd saya takut dikecewakan.. tp org kate pengalaman itu guru yang paling bagus. Doakn saya tidak mendapat pengalaman yg buruk ye...Amin.