There was an error in this gadget

Tuesday, April 10, 2012

StuDy WEEK!!~~

Assalamualaikum~~
Ni nak cerita sikit pasal minggu yng paling banyak dugaan dlam hidup saya tahun nie. Kenapa saya cakap minggu ni banyak dugaan? Sebab minggu ni merupakan minggu "study week". Minggu Study week ni adalah minggu yang diperuntukkan untuk kami (pelajar Matrik) untuk mengulangkaji pelajaran untuk final exam@PSPM. seminggu sebelum peperiksaan sebenar itu la minggu study week.
Susah jugak nak survive kalau tak da push oiver dari lecturer kami. Nak kena set masa untuk study subject ape, bila? dengan siapa? kat mane? macam mana? umm payah taw nak decide bende remeh-temeh mcm nie. Minggu ni mmg buzy sbb nk habis kan 4 subject... nk bertawakal, tanpa usaha mamang x guna la kan... nk tak nak kena lar berusaha sedaya yang mampu...
doakan saya berjaya ya... Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment